La falta de professors amenaça la seguretat dels alumnes al IES Federica Montseny

0
39
Bankia

El diputat del Bloc-Compromís en Les Corts Josep Maria Pañella ha presentat una pregunta parlamentària, a instàncies del Bloc de Burjassot, al conseller d’Eduació, Alejandro Font de Mora, sobre la manca de professors per a les classes pràctiques de l’Institut Frederica Montseny que pot posar en perill la seguretat de alumnes i docents.
Segons comenta el portaveu municipal del Bloc, Jordi Sebastià, “el departament de Sanitat de l’IES ja ha expressat la seua protesta i la seua preocupació perque grups amb molts alumnes no han estat desdoblats. Això implica que un sol professor ha de prendre cura de 30 alumnes, amb la sobrecàrrega que això representa i la manca de qualitat i seguretat en l’ensenyament”.

En la pregunta presentada, Pañella demana saber quan es farà realitat la resolució de 29 de juliol del 2010 per tal que el professorat puga impartitr correctament i sense riscos innecessaris les classes pràctiques. “La falta de professorat –continua Sebastià- està obligant les professors a fer un esforç suplementari i als alumnes a no rebre les classes en condicions. L’aposta per la Formació professional , de què tant fa gala el conseller, no és en realitat més que un declaració buida. La realitat és que no sols s’està reduint la qualitast sinó que els tallers com els de la formació sanitària que treballen amb materials i objectes potencialment perillosos s’estan convertint en llocs de risc”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here