Iniciativa per Alboraia posa en marxa una plataforma d’expressió ciudadana a internet

0
97
Bankia

‘Pren la Iniciativa, Per Alboraia!’ ha sigut el nom elegit per a la plataforma d´expressió ciutadana a internet que ha posat en marxa Iniciativa per Alboraia per apropar la política als ciutadans “d´una manera real”. La plataforma compta amb una pàgina web (http://prenlainiciativaperalboraia.wordpress.com), un compte de Facebook (Pren-la Per Alboraia) i un correu (prenlainiciativaperalboraia@gmail.com).
Segons la formació ecosocialista, aquesta plataforma ha sigut creada “després d´un temps de reflexió que ha servit per definir tots els detalls d´una idea que ja existia virtualment des de feia molt de temps”, amb la que es pretén “apropar la política a la ciutadania i transformar a poc a poc el model rígid de partit que s´ha estés com a predominant a l´estat espanyol i a la resta de la Unió Europea”.

Per al coordinador local d’Iniciativa per Alboraia, Àlex Raga, aquesta idea “es construirà segons les aportacions de la gent”, ja que “un programa pot ser fet per qualsevol partit polític, però el que busquem és que la gent participe i aporte les seues idees per al poble”.

“Per tant –ha afegit–, no es plantegem cap meta. Que el nostre projecte estiga més o menys influenciat pels ciutadans dependrà d´aquelles persones que lliurement participen d´un programa que pretén ser trencador, il•lusionant i esperançador per a la ciutadania”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here