La falla Sant Valerià guanya el campionat de Truc de les falles de Torrent en el 40º aniversari de la competició

8 lecturas

Torrent-falles-campionat-trucEl campionat de Truc “Caberot” de les falles de Torrent fa el seu 40 aniversari i ho celebra més viu que mai amb la participació de 15 falles que al llarg de dos mesos han disputat les partides pels casals participants de Torrent.

Finalment la falla Sant Valerià ha sigut la guanyadora d’este campionat i per eixe motiu va ser l’organitzadora del sopar d’entrega de premis, que va contar amb la presència del regidor de Cultura, Modest Muñoz y la Fallera Major de Torrent de 2015, Ester Veguer, acompanyada per la seua Cort d’Honor. La falla Santa Llúcia va quedar classificada en segona posició, mentre que la falla carrer Toledo va quedar tercera.

Una vegada coneixedors els guanyadors es va jugar la copa de Truc, on les millors falles participants es disputaven este segon trofeu en joc. La setmana passada, el casal de la falla Sant Valerià, guanyadora del campionat, va ser l’escenari on es va disputar esta última competició. Així doncs, la falla Saragossa-Parc Central es va fer amb este trofeu, mentre que la falla Parc de Trenor va quedar segona.

L’entrega de premis va transcórrer en un ambient desenfadat i de germanor on els “truquers” van compartir sopar i les falleres majors de les comissions participants van rebre un detall en record del 40º aniversari d’este campionat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí