La falla Ramón i Cajal de Torrent celebra el seu 50 aniversari

1657

La vesprada del divendres el casal de la falla Ramón i Cajal de Torrent va acollir la inauguració de l'exposició de fotografies conmemoratives del seu 50 aniversari, un acte al que acudiren fallers i falleres de totes les époques, les falleres majors de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano així com el regidor de Festes, José Antonio Castillejo i l'alcalde Jesús Ros, qui va tindre paraules d'afecte i enhorabona per a tots els fallers i falleres que amb la seua participació han fet gran la comissió i en general la festa de les falles a la ciutat.

Dissabte de vesprada va tindre lloc l'acte central de l'aniversari, un acte emotiu en que es va recordar a tots els que no han pogut arribar a viure este aniversari pero mereixen tot el reconeixement per el seu treball incansable. A continuació, els presidents i les falleres majors pujaren a l'escenari per a rebre la insignia de la falla y la conmemorativa del 50 aniversari.

A més, abans de donar pas a les falleres majors de cada década, Pascual Andreu va cantar una cançó representativa de cada época. Finalment, un sopar de germanor va ficar punt i final a este intens cap de setmana de celebració.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.