La Falla Port de Silla organitza una 'Jornada de Tradicions' per al próxim dissabte 22

982

La Falla Port de Silla Lorenzo Pérez i Rodríguez ha organitzat una “Jornada de Tradicions” que tindrà lloc el proper dissabte dia 22 de Juliol durant tot el dia, al Port de Silla.

En esta Jornada de Tradicions de la Falla Port de Silla col·laboren l’Ajuntament de Valencia, l’Ajuntament de Silla, la Regidoria de Festes, l’Associació de Vela Llatina de Silla, la Societat de Caçadors –El Collverd- de Silla, la Comunitat de Pescadors de Silla, Unika estilistas i “El Guerro” Viajes en Barca y Carro.

La Jornada de Tradicions contarà amb tot un dia d’activitats tradicionals al port de Silla. A partir de les 10:00h els menuts podran participar al concurs de pesca infantil, a les 12:30h s’oferirà un curs de perxa de manera gratuïta i després de dinar, podrem realitzar passejos amb barca.

I per finalitzar la jornada a les 19:00h hi haurà un desafiament de perxadors. El desafiament consisteix en recórrer una distancia de 250 metres en el menor temps possible impulsant-se amb una perxa.

Aquest es el mig de desplaçament que durant segles s’ha empleat en les aigües poc profundes del nostre llac. Actualment, com tot el referit a les velles costums, està prou en desús, limitant-se només la seua pràctica a les persones que tenen una relació laboral o majoritàriament d’oci en l’Albufera.

La Falla Port des de la seua fundació ha apostat per la difusió de les nostres tradicions i la nostra llengua i per tot el que refereix al Parc Natural de l’Albufera, que tenim a només 50 metres d’on plantem el nostre monument.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.