La executiva nacional de Compromís mostra el seu suport als regidors d’Alboraia per "la seua responsabilitat i lleialtat a la ciutadania"

592

Alboraia. Compromis. Angels Belloch. Francesc Pastor. Mabel Redondo 1

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha mostrat als tres regidors de Compromís per Alboraia el total suport  de la Executiva nacional després que l’assemblea de Compromís haja decidit, per una àmplia majoria, que els edils de la coalició deixen les seues funcions en l’equip de govern d’Alboraia.

Esta decisió “és fruit de la manca d’entesa dins del mateix equip de govern i perquè la formació que té l’alcaldia, contradiu els principis electorals, ideològics i el manament dels votants de Compromís i, per la qual cosa, la coalició no pot continuar en un govern on no es respecten eixos principis i línies d’actuació per a rescatar Alboraia amb polítiques progressistes, sostenibles i valencianistes”, segons ha informat la responsable de Política Municipal de la coalició, Teresa Garcia.

Morera ha destacat que el grup municipal de Compromís, “sempre ha estat fidel a Alboraia, ha estat lleial al govern municipal i també als principis de la nostra coalició: Volíem un canvi polític a l’ajuntament i gràcies a nosaltres es va produir, però també volíem solucionar els problemes que té el municipi i buscar als responsables de la nefasta gestió que ha enfonsat l’ajuntament i ha hipotecat el futur del poble i això no ha estat possible i, per tant, des de la direcció de Compromís respecte i donem suport a la decisió de deixar l’equip de govern”.

Per això, l'executiva nacional de Compromís ha mostrat el seu total suport a la tasca de govern realitzada per les regidores i el regidor, com també a la decisió presa i votada per les bases de Compromís per Alboraia.

Per la seua banda, des de Compromís per Alboraia han manifestat que des de l’oposició sostindran una línia de treball “totalment lleial amb el municipi, perquè nosaltres estem per a treballar pel bé dels veïns i veïnes d’Alboraia, no estem pel càrrec i donarem suport a tot allò que siga bo per Alboraia. No entenem que qui estiga a l’alcaldia tinga una gran sintonia amb el partit majoritari de l’oposició (PP), el qual té gran part de responsabilitat del que ha passat en Alboraia. Eixa sintonia i eixos acords que tenen en empreses i organismes municipals, impossibiliten la continuïtat de Compromís al govern local”.

2 Comentarios

  1. ahora Enric Morera de la cara y durante el año y pico que no se han manifestado respecto al caso de Manuel Álvaro ¿QUÉ? escondido y calladito.

    durante este tiempo que compromis ha sacado dinero del ayuntamiento para eventos, ¿QUÉ? escondido y calladito

    dice que ha estado leal al pacto, y ciando Chavarría rompío el pacto destituyendo a Carmen Peris que según el pacto era la primera teniente de Alcalde, cuando dejan que linchen sin ser verdad a Javier Balaguer ¿QUÉ? escondido y calladito

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.