La diversitat de mitjans, símptoma de maduresa democràtica

549

Estem d’enhorabona. Que un mitjà de comunicació existisca és un bon motiu de celebració, però si a més compleix 10 anys i es tracta d’un mitjà lligat a les noves tecnologies com és Hortanoticias.com, no podem més que felicitar-nos, com a ciutadania, i felicitar als professionals que amb el seu treball diari fan possible la informació i l’entreteniment de proximitat.

Cada un des del seu àmbit, ja siga el govern municipal o en este cas els mitjans de comunicació, estem obligats a fomentar la capacitat d’anàlisi crítica de la nostra societat, i alhora que totes i tots ens poguem sentir reconeguts i partícips de la nostra ciutat, i en este cas, també de l’àrea metropolitana que ens envolta.

Venim d’una època en què el sector audiovisual ha patit de forma cruel una pèrdua considerable de mitjans, i això ens ha afeblit com a societat. Perquè la diversitat de mitjans és un símptoma inequívoc de maduresa democràtica.

Per això, perquè venim d’on venim, és tan satisfactori que un mitjà com Hortanoticias.comestiga de celebració. Des de l’Ajuntament de València volem traslladar-vos el reconeixement i la felicitació de la nostra ciutat.

Com alcalde de València vull desitjar-vos molt bon treball i molt d’èxita totes i tots els que esteu fent possible este aniversari d’Hortanoticias.comi, sobretot, als qui fareu possibles els aniversaris que estan per vindre. Per molts anys.

Joan Ribó | alcalde de València | @joanribo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.