La directora general de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere visita l'Ajuntament de Manises

646

L'alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, i la regidora d'Igualtat, Pilar Bastante, van rebre la visita a l'Ajuntament de Manises de la directora general de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Anaïs Menguzzatto.

directora general igualdad en ManisesAquesta visita institucional va tindre com a objectiu conéixer les necessitats de la ciutat relacionats amb els temes d'igualtat i tractar d'arribar a un compromís de coordinació i col·laboració entre la Conselleria i l'Ajuntament en relació a les polítiques municipals en matèria d'Igualtat de Gènere i Polítiques Inclusives.

Altre aspecte que es va tractar en aquesta reunió va ser la possibilitat de donar una formació especifica als agents de policia encarregats de la violència de gènere. La directora general també va exposar els projectes previstos per a dur a terme des de las Conselleria els quals suposaran un increment qualitatiu i quantitatiu en aspectes molt rellevants per a la ciutadania.

Per últim, Anaïs Menguzzatto va voler deixar unes paraules de record i d'agraïment i va signar al llibre d'honor de la ciutat de Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.