Catarroja vol ser referent al món musical en la II edició del seu certamen de bandes

606

L’Ajuntament de Catarroja ha convocat el II Certamen de bandes de Música Vila de Catarroja. Per segon any consecutiu el Teatre Auditori de la localitat acollirà el 23 d’octubre les actuacions de tres agrupacions d’àmbit estatal i una convidada, en este cas la Unió Musical de Catarroja.

Catarroja. Certamen de bandes Vila de Catarroja

Les bandes hauran d’interpretar una obra obligada (“Divertiment per a banda del compositor catarrogí Francisco A. Bort Ramón), un pasdoble de presentació d’un autor catarrogí i una peça de lliure elecció.  Prèviament al concert hi haurà una desfilada no puntuable per l’avinguda de la Diputació que acabarà al TAC.

Per a l’organització del certamen s’ha constituït un comité d’assessorament format per professionals de prestigi.  L’integren Francisco Salanova, Lluís Marzal, Pasqual Peris i Santiago Marzal. El jurat estarà format per Francisco A. Bort Ramón, Pablo Sánchez Torrella I Beatriz Fernández Aucejo, tots ells músics de reconeguda trajectòria.

Les bandes podran inscriure’s des de l’1 fins al 30 de juny. El 12 de juliol es farà un sorteig per a escollir les agrupacions que hi participaran.

El concurs té una important dotació econòmica. El primer premi serà de 6000 euros, el segon de 3500 i el tercer de 2000. L’Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura,  pretén potenciar el paper de les societats musicals com un del nexes vertebradors de la nostra societat i cultura, i situar el nom de Catarroja com un dels referents de la música a nivel estatal. De fet, la localitat compta amb una llarga trajectòria musical, amb agrupacions musicals,   compositors i instrumentistes destacats que han divulgat el nom del poble en els àmbits més prestigiosos arreu del món.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.