La diputada provincial de Benestar Social comparteix amb Burjassot els projectes de la seua àrea

788

reunió benestar social diputació burjassotLa regidora de Benestar Social de Burjassot, Lluna Àrias, ha assistit a una reunió amb la diputada provincial d’aquesta àrea, Mercedes Berenguer, per tal de posar en comú les accions que totes dues institucions estan duent a terme.

Àrias ha acudit a la seua de la Diputació de València acompanyada de la regidora Olga Camps, responsable de Serveis Socials.

Durant la trobada, de la qual Àrias ha destacat la “bona sintonia” entre les dos parts, la diputada ha informat de les futures convocatòries d’ajudes per a municipis, i ha presentat els diferents projectes destinats a la millora de la qualitat de vida de les persones que s’estan treballant a l’àrea. Per la seua banda, les regidores han oferit la col·laboració del municipi per a tot allò que es puga necessitar des de Diputació.

Per a Àrias, “reunions com aquestes són fonamentals, no sòls per a aconseguir millors oportunitats de finançament de les accions desenvolupades a casa nostra, sinó també per a conèixer, d’una banda, i donar a conèixer, d’una altra, les polítiques que s’estan desenvolupant per a millorar les condicions de vida dels nostres veïns i veïnes”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.