La desocupació femenina creix dos punts percentuals respecte del total en nou mesos

0
81
Bankia

Al setembre del 2010, la desocupació a Mislata se situa en la xifra de 4.808 parats. En aquestes xifres el percentatge de dones desocupades és del 52, 2% encara que al gener d’aquest any, el percentatge era del 50, 4%. En nou mesos, la pèrdua d’ocupació femení siguè de 157 llocs de treballs mentres que, en el cas dels homes, foren 17.
El regidor de EU a l’Ajuntament de Mislata, Salvador García de la Mota, va preguntar a a la Comissió d’Interior, de la qual forma part la recentment nomenada regidora de la Dona, Lígia Rodrigo, pel què fa a les polítiques d’Ocupació Local i l’evolució de la
desocupació a Mislata ja que Rodrigo és, de més a més, regidora d’Ocupació i Comerç.

Segons De la Mota, la regidora va evadir les qüestions recordant que és el Govern central qui té la responsabilitat de les polítiques d’ocupació però, el regidor d’EU apunta que Rodrigo deu d’oblidar “les propostes del seu mateix partit en matèria d’Ocupació Local”.

“La senyora Rodrigo oblida que, almenys en els papers, el Partit Popular ha presentat propostes alternatives per als Pactes locals per l’Ocupació en molts municipis, inclús en la FEMP, amb l’objectiu de posar en marxa la cerca de noves oportunitats de negoci i la promoció d’ocupació en les ciutats”, assenyala De la Mota.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here