Compromís proposa la implantació del sistema de bicis públiques als polígons

0
80
Bankia

Compromís per Paterna ha proposat que el sistema de bicis públiques que ja funciona al municipi s’estenga també a tots els polígons industrials de Paterna. La formació política considera que a la Font del Gerro, un dels més grans d’Europa, la mesura supondría reduir la contaminació que generen els centenars de vehicles que circulen cada dia per aquest polígon.
La regidora Loles Ripoll assenyala que “el privilegi que suposa que el més gran dels polígons de Paterna tinga una parada de metro està totalment desaprofitat perquè seria un lloc molt adequat per a posar una base de bicicletes públiques, a més de posar-ne d’altres en punts estratègics dels polígons paterners, perquè els treballadors agafarien una bicicleta a l’estació i arribarien prop del seu treball on l’aparcarien en una altra base de bicicletes públiques”.

Ripoll afegeix que “la bicicleta és un instrument de treball, perquè moltes persones la utilitzen per a fer gestions i moure’s on anar amb el cotxe és un problema”. Loles Ripoll explica “que els treballadors d’este polígon, i també de Táctica, del Parc Tecnològic i de l’Andana es podrien beneficiar igual que els ciutadans que estan empadronats al municipi acreditant que treballen a Paterna”.

La portaveu de Compromís afirma que “actualment, només poden utilitzar les bicicletes públiques les persones empadronades. Compromís considerem que cal que es puguen beneficiar d’aquest servici, a més del personal que treballa als quatre polígons, totes les persones que treballen a Paterna, i puguen així moure’s amb el vehicle de dos rodes per a fer gestions de tot tipus”.

En este sentit, la regidora Ripoll subratlla que “volem plantejar la nostra proposta en el següent Comitè de Mobilitat i segons la resposta que es derive del nostre plantejament, no descartem presentar una moció al ple de l’Ajuntament”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here