La Coordinadora d’AMPES de Burjassot es suma a les mobilitzacions del San Juan de Ribera

332

La Coordinadora d’AMPES de Burjassot ha mostrat la seua preocupació davant les últimes informacions sobre el CEIP San Juan de Ribera, ja que consideren que perilla la continuïtat del centre. Davant d’això, han animat als pares del centre a no matricular als seus fills en altres escoles del poble i es sumaran a les manifestacions convocades per l’AMPA del CEIP.

La Coordinadora ha assegurat en el seu escrit que “la desaparició de tot un centre d’ensenyament d’infantil i primària a Burjassot va en detriment de la qualitat de l’ensenyament al poble” i ha assenyalat, entre les conseqüències, l’augment de les ràtios en altres centres.

Així, ha exigit a la conselleria d’Educació que “es fique a treballar” i emplace el CEIP San Juan de Ribera en un nou edifici en condicions dignes.

Així mateix, ha suscrivit el  comunicat de premsa de l’AMPA del San Juan de Ribera i ha convocat a tots a les properes mobilitzacions en defensa del CEIP, en particular a la del proper dijous 8 d’agost, on es farà una acampada reivindicativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.