La companyia Komos porta a Rafelbunyol ‘Después de la Tierra’

35 lecturas

Dissabte 14 d’abril a l’Auditori Rafelbunyol es representarà Después de la Tierra, un joc teatral i poètic emmarcat en la guerra civil espanyola, així com una reflexió sobre la memòria democràtica, i sobre la importància de l'art, la poesia, la música i el teatre en l'ésser humà i la seua història.

L’espectacle, basat en la Antígona de Sófocles i l'obra poètica de Miguel Hernández, narra com a pocs mesos abans el seu de mort, el poeta envia des de la presó una carta a Josefina, la seua esposa, en la qual li explica de forma poètica i esquinçadora la trista història d'Ana i Isabel, que han perdut en la guerra als seus dos germans, Felipe i Manuel, així com les decisions que pren don Carlos, el nou governador de la ciutat, respecte al cadàver de Manuel.

Una obra que va ser guardonada amb el Premi Nacional Buero de Teatre Jove en 2013 i amb la que el Grup de Teatre Grec Komos celebra el 14º aniversari del seu primer espectacle teatral. Quasi una dècada i mitja en la qual la companyia s'ha consolidat i ha multiplicat els premis i reconeixements rebuts en l’àmbit estatal, a més de pujar-se als principals teatres de la geografia espanyola, conjugant el teatre grec clàssic amb nous horitzons teatrals.

Les entrades ja estan a la venda en la Casa de la Cultura o a través de Servientradas en http://www.agendarafelbunyol.com/index.html.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí