La ciutadania vota les propostes finançades amb els pressupostos participatius

451

El veïnat de la Pobla de Farnals pot votar entre els dies 1 i 5 d’abril quina proposta vol que es materialitze mitjançant els pressupostos participatius, que suposaran la inversió de 36.000 euros al nucli urbà i 24.000 al barri de la Platja en els projectes que obtinguen el major suport.

Veïns i veïnes poden seleccionar els seus suggeriments preferits a través del web  lapobladefarnals.governalia.es o presencialment en els diferents punts habilitats a la localitat. Així, veïns i veïnes poden votar els dies 1, 3 i 4 entre les 9 i les 14 hores en l’Ajuntament, els dies 2 i 5 durant la mateixa franja horària en l’Oficina de Turisme de la Plaça Itàlia, les jornades del 2 i el 3 entre les 17 i les 21 hores en l’Escola d’Adults i les del 4 i 5 a la mateixa hora en l’edifici Veles e Vents. El 5 de març també s’instal·larà un estand al Mercat Municipal des del qual votar entre les 9 i les 14 hores. La ciutadania disposa de 10 punts que ha de repartir com considere oportú entre la llista de possibles intervencions.

Es varen presentar un total de 64 propostes de les quals, després d’un estudi de viabilitat que considerava aspectes com el cost o que realment foren inversions i no serveis, varen arribar a la fase de votació 22. La llista completa es pot consultar des del següent enllaç: https://lapobladefarnals.governalia.es/propostes/.

Els resultats de les votacions es donarà a conéixer el dia 11 d’abril en un acte de presentació que tindrà lloc al Saló de Plens de l’ajuntament i durant el qual s’explicarà en què consistixen les propostes triades. És segur que el projecte més votat de cadascun dels nuclis de població s’executarà, però si quedaren fons disponibles, podria realitzar-se un altre per al qual quedara finançament suficient, utilitzant com a ordre de prioritat el número de vots rebuts. Els treballs hauran d’estar completats abans que finalitze l’any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.