"La Carrossa del Reciclatge” participarà a la Cavalcada dels Reis de València

653

La Cavalcada dels Reis d'enguany està dedicada a la sostenibilitat. El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, considera "molt important conscienciar en la gestió dels residus, en la minimització de la seua producció i en el reciclatge de tot allò que generem".

La Cavalcada dels Reis que es celebrarà el pròxim diumenge estarà dedicada a la sostenibilitat. Per això, tal i com ha explicat el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, "hem valorat l'oportunitat que suposa poder conscienciar al voltant de la gestió dels residus i promoure la seua reducció, la reutilització i el reciclatge".

"La Carrossa del Reciclatge" és el nom amb el qual participarà la Regidoria d'Ecologia Urbana en la Cavalcada dels Reis, en col·laboració amb l'Entitat Metropolitana de Tractament de Residus, l'EMTRE. La temàtica d'esta proposta és el reciclatge selectiu, i 12 xiquets i xiquetes del CEIP Jaume I de València de cinqué i sisé de Primària, a més de 4 adults que els acompanyaran, aniran junt a la carrossa disfressats de bosses dels diferents colors del reciclatge. També circularan dos vehicles auxiliars amb operaris per al repartiment en mà d'un miler de kits de reciclatge, a més dels 360 quilos de caramels que s'han preparat. Els kits de reciclatge estan formats per un poal i 30 bosses biocompostables per tal de reciclar l'orgànica; les tres bosses de ràfia de cada color per a la separació del paper-cartró, envasos i vidre; l'embut per recollir l'oli usat; i el cub informatiu on s'explica on va cada tipus de residu.

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat la importància de visibilitzar que la gestió dels residus i la protecció del medi ambient és responsabilitat de tota la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.