La banda juvenil de L'Artística Manisense guanya el primer concurs del Centre Artístic Musical de Moncada

1912

La Banda Juvenil de L'Artística Manisense, dirigida per Jesús Jareño, ha guanyat el primer premi i la màxima puntuació en la primera secció del I Concurs de Bandes Juvenils Memorial Francisco Fort, organitzat pel Centre Artístic Musical de Moncada.

Amb 208 punts, l'agrupació manisera ha superat l'altra banda que concursava en la màxima categoria, l'Agrupació Musical de Patraix.

El I Certamen de Bandes Juvenils Memorial Francisco Fort ha tingut lloc este cap de setmana al Conservatori de Moncada. L'actuació de L'Artística Manisense, integrada per 79 músics i músiques, ha tingut lloc este diumenge a les 12:00 hores, i durant la mateixa l'agrupació juvenil ha interpretat l'obertura Es Vedrà, de José A. Pina, com a obra de presentació; Fate of the Gods de Steven Reineke, com a obra obligada, i com a obra lliure Carlomagno, de Pere Sanz.

Esta ha sigut la primera vegada en la història de la societat que la Banda Juvenil ha participat en un certamen de bandes juvenils.

La Banda Juvenil de L'Artística Manisense està formada per l'alumnat de l'Escola de Música de la societat musical. L'agrupació juvenil permet els educands i educandes iniciar-se en la pràcica musical en grup i en este sentit forma part del pla d'estudis de l'Escola. A més, el pas per la Banda Juvenil forma els músics i músiques de cara a la seua incoporació a la Banda Simfònica. En l'actualitat, les actuacions de la Banda Juvenil conformen una part important de la programació de la Societat Musical L'Artística Manisense

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.