Junta Central Fallera convida els juvenils a reforestar el medi natural amb la ‘Plantà Verda’

406

Junta Central Fallera ha llançat la primera edició de la ‘Plantà Verda’, un projecte de recuperació ecològica i de reforestació del medi natural destinat al col·lectiu faller juvenil que té la finalitat de reivindicar unes festes més sostenibles i ecològiques en harmonia amb la naturalesa i demostrar que les Falles també són cultura i compromís amb l’entorn que ens envolta.

L’activitat, iniciativa de la Delegació de Juvenils de JCF, es durà a terme el pròxim dissabte 5 de febrer i s’emmarca dins de la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana i a través del projecte 'Riquesa natural', promocionat per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, l'Ajuntament de Cortes de Pallás i Educació Ambiental en Ruta (EAR).

En la ‘Plantà Verda’ podrà participar qualsevol faller o fallera juvenil, és a dir, entre 14 i 21 anys. Entre les activitats que es duran a terme, destaca la plantà de plançons per a la reforestació del medi natural. De fet, cada plançó portarà el nom i la comissió fallera de la persona que ho haja plantat per a deixar d’aquesta manera la seua empremta. La iniciativa també inclourà desbrossament, cavat i plantació de flora mediterrània.

 

El termini d’inscripció és del 14 al 31 de gener i les persones interessades a participar han d’enviar un correu a juveniles@fallas.com indicant el seu nom, cognoms, falla i nº de cens de la mateixa i posant en l'assumpte “Plantà verda”. L’activitat es realitzarà el dissabte 5 de febrer, amb eixida en autobús a les 08.00 hores des de la seu de Junta Central Fallera (Avinguda de la Plata, 117).

 

Les bases i les instruccions per a participar en la ‘Plantà Verda’ es poden consultar al web de Junta Central Fallera (www.fallas.com). El transport i l'activitat són gratuïts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.