Juan Miguel Esteve guanya el primer premi del I Concurs Fotogràfic ‘Alaquàs en Festes’

565

Juan Miguel Esteve 1El Castell d’Alaquàs va acollir el divendres 27 de febrer el lliurament dels premis del I Concurs de Fotografia Alaquàs en Festes. Un certamen organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i posat en marxa en Festes Majors per tal d’oferir una mirada diferent i innovadora convidant a participar a qualsevol interessat en fotografiar l’esperit de la festa més alaquasera.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i el Regidor de Cultura, Toni Saura, acompanyats dels membres del jurat, Vicente Torregrosa, de Fotoclub València i Óscar Padi, fotogràf professional, van ser els encarregats de lliurar aquests guardons a les fotografíes més destacades.

El primer premi ha estat per a Juan Miguel Esteve Rovira per la seua fotografia La Patà d’Foc. El segon ha recaigut en la fotografia Ja passa el Crist, de l’autor Vicente M. Martí Esteve. L’Ajuntament d’Alaquàs ha concedit a més accèssits a les següents fotografies: A missa major, de Vicente M. Martí Esteve; L’art del foc, de Jose A. González Sifres; Els guerrers de la cordà, de Juan Miguel Esteve Rovira; Filà, de José Luis Carrasco García; El nostre àngel, de Jordi Valero García; L’entrà de la murta, de José Luis Carrasco García i Feligresos de José Luis Carrasco García.

A continuació es va inaugurar l’exposició fotogràfica Alaquàs en Festes, que estarà ubicada a la sala La Torre del monument fins l’11 d’abril. Aquesta mostra està formada tant per les fotografies guanyadores com per les que han obtingut accèsit així com per altres que el jurat ha seleccionat per la seua creativitat i qualitat fotogràfica.

Aquestes són les següents: Infern Alaquaser, Mercat Medieval i Xiquets, diablets, de Jordi Valero García; Miss Capitana, de Vicente M. Martí Esteve; Terratrèmol, de Víctor San Nicolás Giménez; Sol_emne, de Javier Prieto Martínez; Musas, d’Alfonso Pérez Pérez; El drac, de Juan Miguel Esteve Rovira; Cabalgata doble, de José Luis Carrasco García; Música Nocturna, de Bárbara Bori Moreno; Fiestas y Fuego Inseparables, de Luis Guiñón Campos i Devoción al Cristo, de Susana Peñaranda Hierro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.