Juan Antonio Pacha, reelegit Secretari General del PSPV de Foios amb el 82% dels vots

1706

Juan Antonio Pacha ha estat triat Secretari General del PSPV de Foios, amb el 82% dels vots, en l’Assemblea General celebrada per l’Agrupació Socialista de Foios en la vesprada del dilluns 26 de març de 2018.

Juan Antonio Pacha, reelegit Secretari General del PSPV de FoiosEls socialistes locals van recolçar d’una manera àmplia la candidatura de l'actual Secretari General qui manté, de forma majoritària, l'equip que va iniciar la seva marxa al juliol de 2015.

El reelegit Secretari General va presentar un projecte que consolida la seua gestió anterior, “ara és el moment d'estar tots units, treballar al màxim i fer-se forts i valedors/es de cara als comicis que es celebraran a la primavera de 2019, on l'objectiu primordial és intentar millorar els resultats obtinguts en les passades eleccions de 2015”.

La nova executiva municipal està composta majoritàriament per dones, i radica en una mescla equilibrada d'experiència i frescor, on cadascun va a treballar per donar el millor d'ell mateix, tenint com a base el manteniment de la proximitat amb el veí del carrer.

La comissió executiva presentada està presidida per Xaro Carretero Llopis, veterana dins de l'Agrupació Local de Foios i que aportarà tots els seus coneixements dins de la nova executiva. Les secretaries d'Organització i Acció electoral i Comunicació les assumeixen Isabel Rausell i Juanjo Civera respectivament, la primera també repetint en el seu càrrec anterior.

Completen l'executiva Elena M. Díaz-Pavón, com a secretària de Política Municipal, Pilar Espejo en la secretaria d'Administració, José M. Chirivella com a secretari de la Casa del Poble i Política Comarcal, Elvira Bendicho com a secretària de Democràcia Participativa i Francisca Peris com a secretària d'Igualtat i LGTBI.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.