Joves amb Iniciativa denuncien “l’estat deplorable” i la “falta de manteniment” de l’antiga parada de Palmaret

0
141

joves iniciativa alboraiaJoves amb Iniciativa Alboraia ha denunciat “l’estat deplorable i la falta d’un manteniment adequat de la antiga parada de Metro de Palmaret i el seu entorn”. Segons el colectiu, “cal trobar urgentment un projecte que revitalitze la antiga parada de metro i aprofite l’espai públic al seu voltant”.

A més, afegeixen que es dona la circumstància que hi ha una manca d’espais i de recursos destinats als joves del poble “i aquest espai podria i deuria ser destinat per ubicar la Casa de la Joventut i així no continuar desaprofitant aquestes costoses infraestructures”.

“Des de l’organització de Joves amb Iniciativa instem a que l´Ajuntament obriga un punt de diàleg amb els joves del nostre poble. Per tal d’evitar la continua vandalització de l’entorn l’Ajuntament hauria de adequar i autoritzar espais públics on els graffiters puguen desenvolupar la seva activitat sense perjudici ni molèsties al veïnat d’una manera regulada. Plantegem també la construcció de una pista de skate per a l´oci dels joves d’Alboraia en el mateix emplaçament. També caldria poder disposar d’altres infraestructures mòbils com pot ser un bar- quiosc a la zona i banys públics amb canviador de bolquers per als pares”, proposen des del grup.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.