Joves amb Compromís per Torrent proposen fer un #euroreset en la seua nova campanya en les xarxes

0
81

“Amb l’objectiu decidit de fer un #euroreset”, Joves amb Compromís per Torrent han llançat una nova campanya a través de les xarxes amb la qual volen “fomentar el debat sobre l’Europa que volem i quina altra s’està construint”.
Per parlar d’aquestes i moltes altres coses, Joves amb Compromís per Torrent han ideat una iniciativa que consta de diversos àmbits i llenguatges.

En primer lloc, el col•lectiu jove de Compromís per Torrent ha realitzat vídeos en què els membres del col•lectiu, acompanyats de diputats i diputades de la Coalició Compromís, parlen en diverses llengües dels pobles europeus.

En aquest sentit, Mònica Oltra i Pau Alabajos demanen en alemany acabar amb la “tirania dels mercats”, Enric Morera denuncia l’austericidi en francés, llengua que també li serveix a Joan Baldoví per afirmar que “el futur de la nostra joventut és més important que els bancs alemanys, o Mireia Mollà i Fran Ferri, que, en castellà i valencià respectivament, demanen que el poble no pague “la corrupció i el balafiament dels mals governants”.

“El que volíem era fer visible que Europa és plural i té moltes veus diverses que volen un futur de vida digna, ja siga a Portugal o a Bulgària. Nosaltres fem nostres totes les veus de les persones, contraposades a l’única veu dels mercats que és la que ara s’escolta a Europa”, explica Víctor González, portaveu de les joventuts ecovalencianistes.

Per altra banda, per a presentar la campanya, Joves amb Compromís per Torrent ha organitzat una conferència per al proper divendres 21 de juny. L’acte tindrà lloc a les 19 hores a la cerveseria Biergarten (C/La Plana, 1), especialitzada en maltes de tot Europa, i comptarà amb la participació del diputat de Compromís a les Corts, Fran Ferri, així com del politòleg Carles Villodres i Ricard Chulià, membre de l’àrea de Comunicació de la coalició ecovalencianista, en una taula rodona moderada per Alba Encinas, portaveu de Joves amb Compromís per Picanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.