Joves amb Compromís per Torrent considera de “burla” que “els grups locals no cobren al Rockejat i que es gasten 24.000 euros en Merche”

1
171

Torrent. Rockejat 2013. CartelLes joventuts de Compromís per Torrent han criticat durament el fet que, un altre any més, el cost del Rockejat, festival de música emmarcat dins de les festes de juliol, “torne a anar contra la partida de Joventut i no contra la de Festes. Quasi un terç de la partida total de Joventut se’n va només amb la contractació del Rockejat”.

Per a Víctor Medina, portaveu de Joves amb Compromís per Torrent, “ara volen vendre una falsa austeritat i, fins i tot s’inventen falses reduccions del pressupost de Festes, quan la realitat és que una quantitat gens menyspreable com són 60.000€ -10 milions de les antigues pessetes- de Festes s’amaga en el Pressupost d’altres partides”.

Segons el portaveu de les joventuts ecovalencianistes, “el fet d’amagar la despesa de Festes en la partida de Joventut, a més de ser una barbaritat de planificació pressupostària, frega el ridícul, ja que, no només es tracta d’un acte que forma part del programa oficial de Festes, sinó que es donen situacions com la que va ocórrer l’any passat i en què una part de la despesa del Rockejat anava contra la partida de Joventut mentre que una altra anava contra la de Festes. És a dir, el PP planificava el Pressupost considerant que els caixets dels artistes i la producció dels concerts eren competència de Joventut mentre que la difusió i publicitat de l’acte eren competència de Festes. Un surrealisme comptable”.

“I totes aquests actuacions absurdes”, segons Medina, per tapar les vergonyes d’una despesa en Festes tirant a pólvora de rei que ha sigut marca de la casa, tant de PP com de PSOE, quan es gastaven partides de milions d’euros en flato i boato sense atendre les necessitats reals dels ciutadans i gastant-se els diners dels torrentins en Pantojas, Raphaels, …”.

Finalment, les joventuts ecovalencianistes han criticat el fet que els grups locals participants en el Rockejat ho facen sense cobrar “mentre li paga més de 24.000 euros a Merche. Es tracta d’una mostra del poc que li importa al PP la promoció i el dinamisme de la cultura que es crea a Torrent i una falta de respecte davant dels grups participants, pel greuge comparatiu que suposa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.