Intu Mediterrani y les dificiències al barri de Conxeta, temes del proper ple de Godella

488

El proper dijous 25 tindrà lloc a les 19.30 hores a l’Ajuntament de Godella la sessió ordinària del ple d’octubre. En l’àrea econòmica, es tractarà la modificació de crèdits 8P/2018 per suplements i crèdits extraordinaris a finançar amb baixa per anul·lació i la modificació de l’article 4, apartat 2 de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la concessió i aprofitament especial amb guals i reserva per a aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol classe.

També es portarà a debat l’aprovació inicial de l’ordenança de Transparència, Accés a la informació i Reutilització, i l’aprovació definitiva de l’estudi de detall del carrer Guillem Tatay, 3-C. Així mateix, es nomenarà els nous membres del Consell Sectorial d’Urbanisme i Medi Ambient de 2018.

En l’apartat de mocions, el grup de govern presentarà dos: una reclamant una llei electoral més justa, igualitària, democràtica i participativa, i una altra sobre l’aprofitament de zones i instal·lacions recreatives dels municipis d’interior. Canviem Entre Tots portarà una moció per a la declaració de Paratge Natural Municipal dels Moles de Paterna i contra el macroprojecte Intu Mediterrani. I, finalment, Ciutadans parlarà sobre les deficiències de serveis en el barri de Conxeta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.