Intens cap de setmana a Paiporta amb la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval

1024

Els carrers de Paiporta s'ompliran aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny, amb la millor gastronomia, representada en la sisena edició de la Ruta de Tapes, el comerç local, amb la setena Fira Comercial, i la colorida animació del Mercat Medieval. A petició del Consell Local del Comerç, es concentren per primera vegada dos activitats organitzades des de la regidoria d'Ocupació i Comerç per a dinamitzar l'economia local i que mobilitzen a milers de persones, a les que s'afegeix enguany un mercat temàtic que animarà especialment els carrers de la població.

Un total de 26 bars i restaurants de la localitat s'han inscrit en la Ruta de Tapes. Cadascun d'ells ha dissenyat dos aperitius que seran jutjats pel públic que realitze el recorregut, els anomenats 'ruters'. Per a poder emetre el seu veredicte, les persones participants en la Ruta han d'acreditar la visita a quatre locals. En els fullets informatius, on també hi ha un mapa de Paiporta amb la situació dels locals, poden dictaminar quina ha sigut la tapa més innovadora i la més saborosa. Des del divendres dia 2 fins al diumenge dia 4 es poden visitar tants locals com es desitge.

Entre les persones que emeten el seu vot se sortejaran sis premis de 60 euros per a gastar en sopars o dinars als locals participants en la Ruta de Tapes. A més, els bars i restaurants guanyadors s'emportaran un diploma acreditatiu i un premi en metàl·lic. Els actuals campions són Vorabarranc i El Pintxito.

Quant a la Fira Comercial, enguany s'han inscrit 20 comerços, que se situaran en casetes de fusta a la Plaça Cervantes. En total es muntaran 35 casetes que concentraran negocis locals, i que serviran d'aparador per a oferir i publicitar els seus productes i serveis. “Des de la regidoria d'Ocupació i Comerç, la nostra missió és donar suport a aquests comerços, indispensables en la configuració del teixit econòmic de Paiporta”, ha explicat el regidor responsable i primer tinent d'Alcaldia, Vicent Ciscar.

Per a animar l'activitat de la Fira Comercial, s'han programat actuacions musicals amb bandes i grups locals. El divendres de vesprada, a les 19.00 hores, s'inaugurarà la Fira, amb la presència de la secretària autonòmica d'Economia, Blanca Marín, l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el propi Vicent Ciscar. A les 20.00 hores, actuarà la Big Band de la Unió Musical de Paiporta. Dissabte dia 3, a partir de les 20.30 hores, actuaran Mistah Godeh & The Growling Band, mentre que el diumenge a les 19.30 hores serà el torn de Pool Jazz.

A la Fira Comercial s'ha convidat, com és habitual, a associacions i entitats ciutadanes locals, que enguany en seran un total de 7 i se situaran junt a les casetes dels comerços.

Totes aquestes activitats es completaran amb un Mercat Medieval que estarà situat al Carrer Primer de Maig, a pocs metres de la Plaça Cervantes. Aquest mercat comptarà amb animació per als més menuts. “Pretenem que aquest siga un cap de setmana ple d'entreteniment i comerç en el qual la gent de Paiporta puga gaudir d'una oferta completa, rica i variada”, ha comentat l'edil de Comerç.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.