Iniciativa dona suport a les reivindicacions veïnals contra el tancament del pas a nivell

0
81
Bankia

El col•lectiu d’Iniciativa del Poble Valencià (IdPV) de Picanya, en la última assemblea, ha decidit donar suport incondicional a les que considera “justes i raonables” reivindicacions d’un nombre important de veïns del barri del Camí de la Pedrera en contra de l’actuació que ha suprimit el pas a nivell sense soterrar-lo.
El tancament parcial del pas a nivell ha generat una sensació d’aïllament i segons els pocs comerços de la zona, perjudicis, “tal vegada irreparables”, segons Iniciativa, qui insisteix en què el tancament “tampoc no s’ajusta al programa de supressió dels passos a nivell, ja que el vianants continuen passant i un dels principals perills esgrimits continua patent”.

Ja fa més d’una any, IdPV presentà mocions al plenari i proposicions no de llei en les Corts Valencianes (mitjançant el seu grup parlamentari de Compromís) en eixe sentit, trobant-se en tots dos casos l’oposició de PP i PSPV.

El pròxim soterrament de les vies del metro, garantirà a mig termini la desaparició del pas a nivell desitjat pels veïns i per totes les forces polítiques, així doncs, Iniciativa considera que el tancament actual al trànsit rodat és una mesura que és pot suspendre fins eixe moment.

IdPV fa una crida al conjunt de la ciutadania i a la resta de partits polítics a una reflexió i, sense canviar de posicionament polític, sí que ajustar-la als temps i les noves circumstàncies (soterrament previst de les vies).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here