Iniciativa denuncia que l'Ajuntament ordenà obres d'emergencia amb motiu de la visita de l'arquebisbe

308

Iniciativa del Poble Valencià (IdPV) de Picanya notà en dies previs a les festes del poble com les brigades municipals arreglaven la vorera malmesa de la façana de la nova casa badia del poble. La vorera ha estat feta malbé per les obres de construcció de la vivenda parroquial i el promotor (Església o constructor), lluny de subsanar el mal fet com qualsevol veí, veié com l’ajuntament graciablement reparava els danys.
IEls dies previs al dia de festa major (8 de juliol) una brigada de jardiners molt més nodrida d’allò que és habitual en les tasques de manteniment del municipi, s’afanyaven a millorar, reparar, i replantar la zona enjardinada de les immediacions de l’església, la plaça denominada de la Constitució perquè l'Arquebisbe visitava Picanya per inaugurar la nova casa parroquial, segons han indicat responsables d'aquest partit.

"Des d’IdPV manifestem la nostra satisfacció per la visita d’aquest personatge de gran transcendència entre el món catòlic picanyer, però de cap manera, en un moment de crisi on, fins i tot l’ajuntament ha renunciat a contractar deu joves per tres mesos per 3.600 € aprox. (Dipu Beca), entenem que es puga gastar de forma sumptuària una quantia, si més no, semblant", anyadeixen.

"Estem segurs que l'Arquebisbe haguera estat igual de confortat a Picanya sense eixes despeses protocol•làries i molts veïns hagueren preferit contractar gent a canviar rosers", concluouen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.