Iniciativa denuncia que el Consell suprimirá el finançament al nou centre de salut

304

La regidora d’Iniciativa del Poble Valencià de Picanya, Jovita Pérez, ha denunciat que el Diari Oficial de la Generalitat ha publicat una modificació de crèdits feta des de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, per la qual es modifiquen les dotacions dels projectes d’inversió del Fons de Compensació Interterritorial de l’exercici 2008, competència de la Comunitat. Esta resolució «ha amagat esta modificació prop de 7 mesos, ja que té data de 18 de desembre de 2008 i s’ha publicat ara en juliol, on s’ha ocultat la minva pressupostària de diversos projectes i l’anul•lació d’uns altres», ha comentat.
A més a més, Pérez denuncia que esta modificació és després d’un endarreriment per fallida econòmica del primer adjudicatari i pot suposar un nou entrebanc a l’execució d’un Centre de Salut digne de la població de Picanya i que puga donar cobertura a l’increment poblacional patit en els últims anys en temps i forma prudencial.

Els problemes econòmics pels quals travessa la Generalitat Valenciana incideixen en matèries tan importants com en aquest cas, la matèria sanitària. Com podrà justificar això mentres es fan “formules 1 d’Hípica” o ens plenen les notícies de Copes d’Amèrica i voltes al món.

«Aquest és el segon regalet de la Generalitat a Picanya en l’última setmana, iniciada amb la poda de més de 120 baladres en una de les entrades més emblemàtiques del poble. Picanya no es resignarà, ja que la sensibilització ciutadana després del parell d’accidents de la línia 1 en el terme per manca d’inversió, l’endarreriment de més de dos anys en l’entrega de les vivendes tutelades de l’IVVSA i ara aquestes perles, deixen entreveure unes decisions desencertades que perjudiquen el benestar del poble», indicaren les mateixes fonts d’Iniciativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.