Iniciativa denuncia l’acumulació d’enderrocs al costat de la via de l’AVE

0
55
Bankia

“El que fa uns mesos fou un ‘montonet’ de no res, ha produït un efecte “simpatia” i a hores d’ara, l’encreuament del camí de Faitanar amb les dos vies del Tren d’Alta Velocitat (TAV) o més conegut com l’AVE, s’ha converitt en un abocador incontrolat”, asseguren des del partit d’Iniciativa per Picanya.
Sembla que tant el terme municipal de Picanya com el de València estan afectats per aquest abocament de residus. Per això, la regidora Helena Ferrando, portaveu del grup municipal Iniciativa-Compromís, ha instat a l’Ajuntament de Picanya “a controlar la zona, a requerir als propietaris la neteja o assumir-la subsidiàriament per evitar la pèrdua i el deteriorament dels camps d’horta limítrofs”.

Així mateix, Iniciativa alerta de la mala imatge que dona al costat d’una obra caríssima com ho ha estat el TAV i els possibles problemes higiènics. Al mateix temps, demana traslladar la denúncia a l’Ajuntament de València perquè realitze allò que legalment pertoca per controlar aquests tipus d’abocaments incontrolats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here