Iniciativa denuncia la tardança per a concloure les obres de clavegueram de Pare Llançol

0
113
Bankia

Iniciativa per Mislata ha criticat que les últimes obres de restitució de les canonades de clavegueram al carrer Pare Llançol estan durant ja més d’un mes “amb els trastorns que aquesta situació ocasiona” com ara “pestilents olors de les aigües que han quedat al descobert, insectes i animals que apareixen des dels conductes, etc. i agreuja el problema el fet que la periodicitat de les obres en aquest emplaçament ja és més que sospitosa”.
Segons el grup polític, no passa un any en que la calçada s’alce en algun indret del carrer per forçar algun tipus d’obra menor. “Les actuals estan generant dificultats d’accesos amb els inconvenients que ocasionen”, assenyalen referint-se a “les limitacions d’accés com la impossibilitat del pas de vehicles, al que ha de sumar-se la dificultat per als vianants”.

“L’ordenança municipal és clara en aquest aspecte i determina que les obres hauran de procurar la menor durada afectant mínimament als usuaris i hauran de possibilitar una compatibilització amb l’ús de les vies i fluïdesa peatonal”.

Iniciativa-Compromís ha emplaçat al Consistori a accelerar les obres que durant el període estival han generat complicacions però que amb la tornada a la normalitat d’horaris a setembre implicaran greus problemes d’accessos als serveis de la zona com els col•legis, centre de salut, policia local o centres esportius i que ja ha estat significant que alguns comerços indiquen amb cartells que romandran tancats fins a l’acabament de les obres.



Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here