Iniciativa denuncia la infrautilització de l’Hospital Militar i els desviaments de pacients “a la saturada La Fe”

222

Iniciativa per Mislata ha comprovat que l’Hospital Militar Vázquez Bernabé de Mislata-Quart es troba en condicions molt per sota de les seues possibilitats d’actuacions. En aquest sentit, ha constatat que de les poques especialitats que aquest centre dona cobertura han de ser prèvia notificació expressa del pacient, en cas contrari, la destinació és “el saturat hospital La Fe de València”.
Segons Iniciativa, especialitats com al•lergologia a l’hospital de La Fe estan sent ateses pels facultatius en condicions molt per damunt de les seues possibilitats i on les llistes d’espera estan per dalt de la ràtio compromesa per la Conselleria de Sanitat però, en cap cas es busca l’alternativa viable de facilitar al pacient la possibilitat d’agilitzar els tràmits per avançar la data de la consulta.

A mode d’exemple, indica el portaveu de Iniciativa per Mislata, Vicent Ribelles, “una trucada realitzada al servei d’atenció al pacient de l’Hospital Militar indica una data per a una primera visita en una setmana, mentre que intentar-ho en l’hospital La Fe et costa vora un any”.

Iniciativa per Mislata demanarà al Consistori que realitze una campanya per tal d’oferir a la població la possibilitat d’afrontar les seues visites mèdiques en l’Hospital Militar Vazquez Bernabé. Així mateix, insistirà mitjançant el seu grup Parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes en realitzar les gestions necessàries per que la Conselleria de Sanitat habilite les oportunes diligències per a que els mislaters puguen gaudir d’un tractament mèdic especialitzat i públic a Mislata.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.