Infraestructures promet garantir la connexió entre l'Horta sud i la Fe

545

Valencia-hospital-fe

L'alcalde de Silla Serafín Simeón ha assistit, junt amb els alcaldes de Catarroja, Masanassa, Beniparrell, Alcàsser i Albal, a una reunió amb el secretari autonòmic d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Victorià Sánchez-Barcáiztegui per a buscar la solució al problema del transport que tindran a partir de gener per a accedir a l'hospital de la nova Fe de València.

En aquesta reunió han fet arribar al secretari autonòmic la preocupació pel canvi de l'hospital de referència i el centre d'especialitats, que fins ara ha sigut l'hospital Doctor Peset, que compta actualment amb una parada de l'empresa concessionària dels transports per als autobusos arribats de l'Horta Sud.

Els alcaldes dels municipis afectats pel canvi d'hospital han rebut una resposta favorable del secretari autonòmic d'Infraestructures davant de la sol·licitud perquè es facilite el transport públic d'accés a l'hospital La Fe.

Després d'escoltar les peticions dels alcaldes, Sánchez-Barcáiztegui s'ha compromés que l'empresa que reba la concessió de transport de viatgers, decisió prevista per al 2015, complisca com a requisit el seu pas per l'hospital La Fe.

A més, fins que s'adjudique la nova empresa concessionària, que faça aquest recorregut des de l'Horta Sud, el secretari autonòmic s'ha compromés a demanar a l'actual concessionària que modifique el seu recorregut, a fi que els seus autobusos d'entrada a València es desvien i tinguen parada en la nova Fe

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.