Un informe del Consell Jurídic Consultiu obri la porta per a finiquitar el contracte dels fotorrojos

1267

El Consell Jurídic Consultiu ha donat la raó a l'Ajuntament de Catarroja i considera que l'empresa Asesores Locales Consultoria S.A està incomplint el contracte dels Fotorrojos.

L'informe que ha demanat la Mancomunitat de l'Horta Sud a petició del govern municipal avala que el contracte parla de 4 canvis per municipi i any i no 4 per any que defensa l'empresa.

Segons ha explicat l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, cap informe dels que ha demanat el govern de Catarroja  a la Direcció General d'Administració Local, Mancomunitat, Federació Valenciana de Municipis i Provínvies avala la possibilitat de rescindir el contracte per disparitat de sentències i interés públic “però ara s'obri la possibilitat d'acabar amb este contracte per incompliments de l'empresa i sense haver d'indemnitzar-los”.

Monzó recorda que com alcalde de Catarroja ja va demanar a la Mancomunitat de l’Horta Sud que iniciara el procediment de resolució per incompliments el passat mes de juliol i ho vam tornar a fer el passat 2 de gener però “ara tenim les evidències que ens mancaven i no podem deixar passar ni un minut més”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.