Un informe del Consell Jurídic Consultiu obri la porta per a finiquitar el contracte dels fotorrojos

0
756

El Consell Jurídic Consultiu ha donat la raó a l’Ajuntament de Catarroja i considera que l’empresa Asesores Locales Consultoria S.A està incomplint el contracte dels Fotorrojos.

L’informe que ha demanat la Mancomunitat de l’Horta Sud a petició del govern municipal avala que el contracte parla de 4 canvis per municipi i any i no 4 per any que defensa l’empresa.

Segons ha explicat l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, cap informe dels que ha demanat el govern de Catarroja  a la Direcció General d’Administració Local, Mancomunitat, Federació Valenciana de Municipis i Provínvies avala la possibilitat de rescindir el contracte per disparitat de sentències i interés públic “però ara s’obri la possibilitat d’acabar amb este contracte per incompliments de l’empresa i sense haver d’indemnitzar-los”.

Monzó recorda que com alcalde de Catarroja ja va demanar a la Mancomunitat de l’Horta Sud que iniciara el procediment de resolució per incompliments el passat mes de juliol i ho vam tornar a fer el passat 2 de gener però “ara tenim les evidències que ens mancaven i no podem deixar passar ni un minut més”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here