Imma López, nova presidenta de la Fundació Horta Sud

800

El Patronat de la Fundació Horta Sud ha elegit a Imma López Primo com a presidenta, substituint a Alfred Domínguez Ibáñez, qui ha ocupat el càrrec de president des de l’any 2005. Imma López Primo és la nova presidenta de la Fundació Horta Sud des de que va ser elegida per unanimitat del Patronat el passat mes d’abril.

Amb aquesta nova elecció s’inicia una nova etapa per a l’entitat, els objectius de la qual són enfortir el moviment associatiu i augmentar la participació ciutadana dels municipis i la comarca de l’Horta Sud i que, amb aquesta nova gestió, pretén reforçar també, i amb especial sensibilitat, la resolució de demandes del teixit associatiu i la societat en general.

Precisament, entre els reptes de la nova presidència es troba continuar adaptant-se a les noves necessitats del moviment associatiu pel que fa a la formació i noves exigències normatives, la continuació amb el treball d’avaluació de l’impacte del moviment associatiu i el treball de promoció i reconeixement del moviment associatiu, per a este punt en concret, la Fundació ha signat un conveni de col·laboració amb la Direcció General de Participació de la Generalitat Valenciana.

Imma López, que a més a més és directora de l’Escola Comarcal i membre del Consell Rector de la UCEV, AKOE i Consell Escolar Valencià, recull el legat de l’anterior president, Alfred Domínguez. D’aquest legat destaca l’obtenció del segell de qualitat de Fundació Cívica i el reconeixement de la Fundació com a pionera de l’Economia del Bé Comú. Es també sota el seu mandat que es reforça el Centre de Recursos Associatius amb la contractació de personal tècnic, es crea la Xarxa Participa de la que formen part 11 municipis de la comarca, es desenvolupen algunes de les campanyes emblemàtiques per a l’entitat, com ara Somos súper i Històries de Superació, amb Paco Roca, i que han obtingut diversos premis, tant nacionals com internacionals.

Alfred Domínguez posà també en marxa a la seua arribada a la Fundació un pla de diversificació de fons, que ha multiplicat per tres els recursos de l’entitat i va fer un procés de renovació dels estatuts que comportava un modificació del patronat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.