Helena Ferrando presenta la seua dimissió com a regidora de Picanya per dedicar-se al 100% a la Direcció General d’Inclusió Social

0
180

helena ferrando directora general inclusión social dimite como concejal de picanyaLa regidora de Compromís per Picanya Helena Ferrando ha presentat la seua dimissió a l’Ajuntament després de prendre possessió com a directora general d’Inclusió Social de la Conselleria de Igualtat i Política Inclusiva que dirigeix Mónica Oltra. Tot i no ser càrrecs incompatibles, Ferrando considera que ha de centrar-se en un únic càrrec: “en aquests moments tant difícils, cal que estem tots al 100% en cadascuna de les nostres responsabilitats”.

“La responsabilitat de la inclusió social, en aquests temps, és una responsabilitat complexa i delicada. L’experiència i qualificació personal de Ferrando, treballadora i responsable en entitats d’aquest camp, feia que reunira el perfil adient per aquesta tasca”, han explicat des de Compromís.

El càrrec vacant d’Helena Ferrando el cobrirà Carles Conejos, convertint-se en nou regidor de l’Ajuntament de Picanya. Des del col·lectiu local de Compromís han mostrat la seua satisfacció per la nova responsabilitat d’un dels seus membres en el nou govern valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.