Guillem de Meliana, campion de l´Individual de galotxa a Vinalesa

917

Julián Martí del CPV Faura ha aconseguit reeditar el títol de campió Individual de galotxa de primera categoria després de guanyar en una final molt disputada al Xato del CPV Quart de les Valls, en una final molt atapeïda, que s’ha resolt després de la igualada a 65. Julián ha aconseguit avançar-se dos jocs en el primer tram de la partida, però el Xato ha reaccionat i ha tornat a empatar la final, mantenint la pressió fins a l’últim joc on l’actual campió ha imposat la seu forta pegada en el bot, per a aconseguir novament el campionat.

galotxa en VinalesaEn la final de tercera categoria s’ha gaudit d’una bonica baralla entre dos joves de la modalitat, Guillem de Meliana i Eloi de Quart de les Valls. El juvenil de Meliana s’ha imposat en la final al jugador de les Valls, demostrant una gran condició física i un joc més complet.

Tots els jugadors han gaudit de les finals en un ambient festiu, en una jornada on els feridors també han ajudat als seus companys d’equip.

Han lliurat els trofeus als finalistes el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando, al costat del regidor d’esports de Vinalesa, Diego Perona, el regidor d’esports de Quart de les Valls, Néstor Albert i de la regidora de la pilota de Faura, Sara Pedrós.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.