Guanyant Torrent anuncia mesures per aconseguir la readmisió dels treballadors de La Cotxera

587

Guanyant Torrent ha criticat que el Pavelló Esportiu de La Cotxera té pensat obrir les seues portes aquesta setmana "sense que l’Ajuntament s’haja ficat en contacte en cap moment amb els treballadors i treballadores de l’antiga empresa".

piscina La Cotxera de TorrentEl portaeu municipal Jaume Santonja, ha recordat a l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, "que hi ha un compromís per part del mateix alcalde de Torrent d’obligar a la nova empresa que duu La Cotxera a entrevistar i baremar als anteriors treballadors”.

Santonja ha indicat que Guanyant Torrent ho va a tornar a portar al Ple el passat 1 de març, sessió a la qual també invitarem als treballadors i treballadores de La Cotxera per a que pogueren intervindre.

Per això, Guanyant Torrent afirma que “anem a prendre totes les mesures possibles per a intentar evitar que es puga produir l’obertura d’aquest pavelló esportiu sinó es compleix abans amb el compromís adquirit amb els treballadors i treballadores”.

A més a més, Guanyant Torrent ha recordat que la nova llei del Sector Públic recull que tota contractació ha de tindre una clàusula social i laboral que garantisca la subrogació dels treballadors, "tan si hi ha successió d’empreses com si no".

“No anem a quedar-nos amb els braços creuats i actuarem en esta línia, es a dir, denunciant aquesta situació que considerem que és un fort atac als drets dels treballadors i que diu molt poc de la defensa de les polítiques públiques basades en les persones i en els treballadors i treballadores per part de l’equip de govern de Jesús Ros. Esperem, per tant, una rectificació immediata d’aquesta obertura i esperem que aquesta passe primer per la baremació dels antics treballadors”, segons Santonja.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.