El Grup Socialista aborda amb el Port de Castelló les al·legacions al PAT per a augmentar sòl logístic

25

Representants del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Castelló han mantingut una trobada amb el president de l'Autoritat Portuària, Rafa Simó, per a abordar qüestions estratègiques de futur entre la ciutat i el Port com la necessitat d'augmentar el sòl industrial i logístic i la millora dels accessos, entre altres qüestions. A la trobada van acudir els regidors socialistes José Luis López, Mary Carmen Ribera, Omar Braina, Jorge Ribes i Isabel Granero.

López va destacar la necessitat de presentar al·legacions al Pla d'Acció Territorial (PAT) per a recuperar sòl logístic després de l'obligada reducció de sòl industrial a l'entorn de la plataforma logística per a adaptar el Pla General de Castelló a la Declaració Ambiental i Territorial Estratègica (DATE). “És la nostra intenció presentar al·legacions per a augmentar sòl industrial i augmentar la capacitat d'atraure inversió”, ha indicat López.

D'altra banda, en la reunió es va abordar el projecte del parc de bombers al Grau. En aquest sentit, López va indicar que s'estan estudiant millores per a la reobertura del parc en zona portuària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.