Gran festa de Nadal de la campanya d’animació lectora Colla de Lletres de Paiporta

933

La Regidoria de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca de l’Ajuntament de Paiporta ha celebrat aquesta setmana la festa de Nadal de la campanya d’animació lectora Colla de Lletres. En una sessió portada a terme a l’Auditori Municipal per la gran afluència de públic esperada, la narradora Eva Andújar va donar continuïtat al cicle gratuït de conta-contes. Colla de Lletres continuarà en 2018 i s’emmarca dins de les accions que porta endavant l’Ajuntament per a fomentar l’interés per la literatura del públic més jove, un dels objectius de Paiporta en declarar-se Ciutat Lectora.

La segona edició de la Colla de Lletres va començar a l’octubre i ha oferit un total de 10 sessions obertes al públic en general i gratuïtes. Totes les convocatòries han registrat un notable èxit d’assistència a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz, amb al voltant de 80 persones entre xiquetes, xiquets, pares i mares.

La ‘Colla’ ha comptat amb les narradores Ana Canet, Eva Andújar i Tania Muñoz per a les 10 sessions programades, i és una iniciativa de la regidoria de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, de la qual és titular la regidora Teresa Verdú. L’objectiu global és fomentar la lectura i l’interés pels llibres i el món de la literatura. entre xiquetes i xiquets de dos a sis anys. El curs passat es va iniciar amb una primera edició en què es va aconseguir fidelitzar a una bona quantitat de públic, que en aquesta segona convocatòria s’ha multiplicat.

La ‘Colla’ dóna continuïtat a altres iniciatives dins del marc de la declaració de Paiporta com a Ciutat Lectora. Aquestes accions no sols van dirigides a públic infantil, sinó també al públic adult, com és la celebració del Festival de Narració Oral Paiporta Món de Contes, la constitució del Club de Lectura i el Taller d’Escriptura a la pròpia Biblioteca Maria Moliner, o les contínues presentacions de novetats editorials i visites guiades per a xiquetes i xiquets en aquesta magnífica infraestructura de la qual pot disfrutar tota la ciutadania de Paiporta.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.