L'equip de Govern de Paiporta qualifica de "vergonyós que el PP es queixe de pagaments fora de contracte"

726

Després de coneixer les acusacions del PP pels pagaments sense contracte a diverses empreses, l'equip de Govern ha tildat de "vergonyós que el PP es queixe de pagaments fora de contracte", ja que en l'actual legislatura s'ha regularitzat el pagament de diferents serveis "que ells realitzaven d'aquesta manera que ara critiquen".

ajuntament paiportaEn un comunicat, l'equip de Govern de Paiporta recorda que "Alguns serveis de la etapa del PP es pagaven sense contracte. Altres ni tan sols existien malgrat ser essencials per al funcionament normal i segur de serveis bàsics".

Segons ha explicat l'equip de Govern a Hortanoticias, "en l'actual legislatura s'ha contractat el manteniment de servidors informàtics i emmagatzematge de còpies de seguretat, servei que no existia; servei de venda d'entrades a l'Auditori, el manteniment d'alarmes en dependències municipals, el renting de les impressores, el manteniment dels ascensors, la uniformitat de la Policía Local, l'asssitencia tènica a l'Auditori, el servei de cafeteria a l'Auditori, el sopar popular, dels que no n'hi havia contracte, així com el manteniment i recanvi d'extintors que estava 4 anys pagant-se sense contacte".

En el cas concret de la grúa que denuncia el PP de Paiporta, l'equip de govern ha explicat que "es varen enviar nombrosos requeriments a l'anterior intendent de Policia Local per part de la regidora delegada i del secretari municipal. Aquests requeriments no foren atesos i l'intendent se'n va anar en comissió de serveis sense acabar el plec. El nou intendent està treballant en el nou plec".

"L'Ajuntament està treballant en aquestes contractacions pendents. Però el fet de pagar fora de contracte no implica un major cost per a la ciutadania de Paiporta. Al contrari: sols amb la licitació del contracte de correus ja es va aconseguir millorar el preu que es pagava amb el Partit Popular", segons afirma els responsables del govern municipal.

Però, sempre segons l'actual equip de Govern, també recorda que "el departament de contractació pateix falta de personal, ja que té tan sols una tècnica i una auxiliar, compartida amb secretaria. El PP va suprimir 30 llocs de treball en 8 anys, i a poc a poc s'han recuperat tots. Com que tenien l'Ajuntament paralitzat, no notaven eixa manca de personal".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.