Godelleta, València, Torrent i Xàtiva jugaràn les semifinals del II torneig faller de pilota valenciana

1383

El pòxim dissabte 11 de novembre a partir de les 9:30 hores es jugaran al trinquet José María Veguer de Torrent les semifinals del II Torneig de pilota valenciana #fallersdevaqueta que disputaran els equips de Godelleta i València, per una banda i de Torrent i Xàtiva, en la segona semifinal.

El mateix 11 de novembre a les 9:30 hi haurà un acte institucional a l’Ajuntament per a rebre a la Fallera Major de València així com a les falleres majors de les diferents poblacions participants en el torneig de pilota.

El torneig, que pertany a la modalitat de galotxa, es juga amb pilota de vaqueta. Es tracta d’una competició que es va consolidant, ja que enguany és la segona edició. La fase final de l’any passat, que es va diputar a Carlet, ha crescut, ja que ha passat de quatre participants en l’edició passada a nou en la d’enguany. A més l’edició passada va ajudar a contribuir i regenerar les instal·lacions dels trinquet del municipi de Carlet.

En el torneig participa la Junta Local Fallera de València i 9 juntes locals de Sueca, Sollana, Oliva, Godelleta, Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Xàtiva, Carlet i Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.