Godella tanca la cinquena edició de l'existós festival Gothejazz

830

Godella ha celebrat la cinquena edició del festival Gothejazz, un esdeveniment que cada any acull a alguns dels artistes més destacats del jazz a nivell local, nacional i internacional.

Gothejazz 2017L'oferta musical ha estat variada, començant pel concert de jazz manouche del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña a l'interior del centre d'art Vila Eugènia. Un espectacle molt íntim a una sala plena que va gaudir amb el so d'aquests dos artistes, acompanyats per Claudi Lázaro (guitarra rítmica) i Queralt Camps (contrabaix).

Ja als jardins del recinte, Juanjo Navarro i la resta de components de la Babalú Swing Band posaren el ritme i feren ballar al nombrós públic amb grans temes de la història del jazz i una música que ens transportà fins els anys 40 i 50.

Més tard arribà el torn per a l'artista internacional, Danny Grisset, i el seu piano. Eixa mateixa nit de dissabte, el godellenc Manolo Valls presentà amb l'elegància del saxo el seu darrer disc, República cromàtica, acompanyat del seu quartet.

Gothejazz 2017El darrer dia, diumenge pel matí, tingué lloc una nova iniciativa, Jazzeando con peques.

Per últim, la Big Band del Casino Musical, dirigida per Manolo Valls, tancà un festival que, un any més, ha registrat una excel·lent entrada gràcies, en part, a la promoció de preus reduïts a la venda anticipada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.