Godella serà 'Tot un poble contra la violència masclista' amb motiu del 25-N

1241

L'Ajuntament de Godella presenta la programació amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre) amb el lema 'Tot un poble contra la violència de Gènere'.

La programació començarà el dia 19 de novembre es presentarà l'obra 'Parint versos' de Mariàngels Marqueño Rozalén, a les 20 hores al Teatre Capitolio. En els matins dels dies 23 i 24 es pintarà un mural reivindicatiu al Poliesportiu, en una activitat a càrrec de Cuca Balaguer i organitzada per l'associació A Cada Lluna, en la qual participaran centres educatius del municipi.

El dimarts 24 de novembre serà el torn del Taller de teatre de l'Escola d'Adults de Godella, que representaran 'Les veus de Blanche', una adaptació de l'obra 'Un tramvia anomenat desig' de Tennessee Williams.

L'acte institucional se celebrarà el 25 de novembre a les 12 hores a la porta de l'Ajuntament, mentre que les activitats es tancaran amb un concert de Maluks, que tindrà lloc el dia 27 de novembre a les 20 hores al teatre Capitolio.

La regidora d’Igualtat, Teresa Bueso, ha destacat que "enguany s'ha tirat avant una programació interdisciplinar, ja que es faran activitats reivnidicatives vehiculades a través de la literatura, el teatre, la pintura i la música... Totes elles s'han adaptat a la situació sanitària".

Bueso adverteix que en el consistori estaran molt pendents de l'evolució de les dades de la pandèmia, per prendre mesures addicionals en l'organització dels esdeveniments si és necessari.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.