Godella reparteix un díptic per fomentar el consum de fruites i verdures de proximitat

1514

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Godella ha dissenyat un díptic amb un calendari de temporada de fruites i verdures, que s’ha repartit juntament amb el BIM de juliol. També s’han fet 100 pòsters que es repartiran per les escoles, instituts, edificis públics i comerços del poble.

Aquest calendari forma part de la campanya promoguda per l’Ajuntament Menja’t Godella. Els objectius de la campanya són “donar a conèixer els productes que es conreen a l’horta per tal de conscienciar del gran potencial que tenen per a la nostra alimentació diària” i “proporcionar suport a les persones que treballen la terra per a que puguen viure dignament d’ella”, ha assenyalat l’alcaldessa de Godella i regidora d’Agricultura, Eva Sanchis.

“Tenim una de les terres més fèrtils de tota Europa, declarada i protegida per la seua singularitat. És per això importantíssim valorar-la i cuidar-la, i per a això res millor que a fer un consum de proximitat i recolzar a les persones llauradores veïnes de Godella”, ha afegit Sanchis.

El fet de consumir producte fresc, de temporada i proximitat, a més de ser beneficiós per al nostre cos també és beneficiós per al medi ambient, doncs les fruites i verdures pressenten una empremta hídrica molt menor que els aliments que provenen de la indústria càrnia, però si són de temporada i proximitat, a més de reduir aquesta empremta a la mínima expressió, reduïm l’empremta de carboni, ja que en s’eviten les despeses de transport, manipulació, envasat, etc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.