Godella presenta la seua programació d'actes per a les Falles 2020

0
1 lecturas

Les falles de Godella van començar la seua marxa el mes de gener passat, amb la celebració de les presentacions de les quatre comissions falleres de Godella. Així, la Falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fuero, la Falla Doctor Cabo, la Falla Cervantes-Sant Blai i la Falla Doctor Valls es van vestir de llarg en uns emotius actes que van omplir el Capitoli.

Després de les presentacions, el dissabte 16 de febrer el teatre Capitoli acollirà l'exaltació de les Falleres Majors, que dóna la benvinguda a les falles 2020.

El tradicional cercaviles recollirà a les màximes representants de les festes falleres de les seues cases, per a acompanyar-les al teatre, on es celebrarà l'acte.

L'agenda fallera continua el diumenge 23 de febrer, on tindrà lloc a les 11 hores el trasllat de la Verge dels Desemparats des de la falla Doctor Valls fins a la falla Sant Sebastian. Més tard, a les 14 hores se celebrarà l'habitual dinar de germanor.

Enguany, la cavalcada del Ninot, que se celebrarà el dissabte 29 de febrer a les 18 hores, recorrerà des de l'ermita fins a l'Ajuntament,. Una vegada allí, les autoritats i màxims representants de cada falla, realitzaren la cridà fallera, que marcarà l'inici de les festes.

Ja al març se celebrarà l'exposició del Ninot, que romandrà oberta des del diumenge, dia 1, fins al dijous, dia 13 de març en l'edifici Xicranda.

El diumenge, dia 1 de març, la Junta Local Fallera realitzarà la seua tradicional despertà. Després, es lliuraran els premis als Ninots indultats i a les millors disfresses de la cavalcada en l'edifici Xicranda.

La plantà de les falles de Godella es realitzarà el diumenge 15 de març, i el dilluns 16 el jurat de la Junta Central Fallera les visitarà per a decidir els premis.

L'endemà, 17 de març, a les 12 hores se celebrarà el lliurament de premis de les falles, a la porta de l'Ajuntament.

Un dels actes forts de les falles és l'ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desamparats, que tindrà lloc el 18 de març a partir de les 18 hores.

Per a acabar, el dia de Sant Josep se celebrarà una missa en la parròquia de Sant Bertomeu i la tradicional mascletá. La fi de festa el marcarà, com sempre, la cremà de les falles, que es realitzaran el dia 19 a partir de les deu de la nit.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí