Godella posa en marxa la campanya de tractaments contra el mosquit tigre

704

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Godella ha posat en marxa un programa de tractaments contra el mosquit tigre que es durà a terme fins a finals de novembre.

mosquito tigreL’empresa contractada per l’Ajuntament ha començat a aplicar larvicides biològics en un total de 875 punts repartits per tot el municipi (embornals, fonts, basses i zones enjardinades). Aquests productes són biocides registrats pel Ministeri de Sanitat, de gran eficàcia i sense cap risc per a les persones. També s’han instal·lat trampes en diferents punts de mostreig per tot el terme municipal, a fi de determinar les densitats poblacionals de l'insecte a temps real i prendre les accions correctives necessàries.

Aquest protocol de prevenció i control del mosquit tigre segueix les pautes indicades pel Departament de Sanitat Ambiental de la Direcció General de Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Godella té previst organitzar una xerrada informativa per tal de conscienciar sobre quines són les mesures de prevenció més eficaces a l’àmbit domèstic per evitar la cria d’aquest insecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.