Godella obri fins el 30 de novembre el període d’inscripció per a l’Escola de Nadal

419

Un any més, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Godella ofereix l’Escola de Nadal per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys. El període d’inscripció s’obri des de hui, 26 de novembre, fins el proper divendres 30.

L’Escola de Nadal es celebrarà del 26 de desembre al 4 de gener al col·legi públic Cervantes, en horari de 8 a 15 h sense servei de menjador. Com ha comentat la regidora de Joventut, Paquita Mocholí, “es tracta d’una magnífica oportunitat per aprendre, jugar i fer noves amistats”. Un dels objectius de la regidora és implicar cada cop més als pares i mares.

La sol·licitud per a l’Escola, que es pot descarregar de la pàgina web municipal, s’ha de presentar degudament formalitzada i acompanyada de la documentació justificativa, per registre d’entrada de l’Ajuntament, en el següent horari: els dilluns i els dijous ininterrompudament des de les 08.30 fins les 17.30 hores, i dimarts, dimecres i divendres, de 09.00 a 14.00 hores.

L’adjudicació de places es farà per rigorós ordre d’entrada, tenint en compte que el màxim de places és de 60 xiquets i xiquetes. El preu serà de 38,50 euros el primer xiquet o xiqueta, i 29,75 euros a partir del segon germà o germana per al veïnat de Godella. Els xiquets o xiquetes d’altres poblacions tindran un cost de 56 euros. Hi haurà una bonificació del 20 % per a famílies nombroses i monoparentals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.