Godella obri el termini per participar al concurs de fotografia 'Coneix Godella 2017-18'

1362

Des del 16 d'octubre i fins el 16 de novembre, queda obert el període de participació al concurs de fotografia Coneix Godella 2017-18, un concurs que, com cada any, publicarà una selecció de les millors fotos al calendari 2018, sent la guanyadora del primer premi la que protagonitzarà la portada d'aquest. A més, del 8 al 21 de gener de 2018, les fotografies seleccionades s'exposaran al centre cultural Xicranda.

El concurs Coneix Godella te com a objecte donar a conèixer el poble, els seus costums, les seues festes i la seua gent, a través de la fotografia digital. La participació està oberta a qualsevol persona, i s'estableixen dos categories: una per a majors de 16 anys i una altra per a menors de 16 anys.

Un jurat contrastat valorarà la qualitat tècnica i artística de les fotos, així com el grau de transmissió gràfica d'aspectes ressenyables del municipi de Godella. En base a aquestes premisses, els participants optaran a tres premis: un de 250 euros (i la publicació de la imatge com a portada del calendari de 2018), un de 150 euros i un premi juvenil de 100 euros. A tots els participants se'ls obsequiarà amb un calendari de Godella 2018.

Cada participant podrà presentar fins a 3 fotografies de cada modalitat en format JPEG. Hauran de tenir una resolució mínima de 2.560 x 1920 píxels i un pes màxim de 5 Megabytes (Mb).

Les fotografies podran ser en blanc i negre o en color. Es permet el retoc digital sempre que siga per a millorar la qualitat (lluentor, contrast...). No es permet afegir o eliminar elements, mesclar fotografies o modificar la composició original.

Cada fotografia es presentarà en la modalitat corresponent amb un títol, el nom i cognoms de l'autor, edat i una breu descripció d'entre 75 i 100 paraules. El nom de l'arxiu coincidirà amb el títol de la fotografia i s'enviaran en un únic missatge. Les fotografies s'enviaran baix un pseudònim al correu [email protected] i sota l'assumpte: CONCURS FOTOS CALENDARI GODELLA 2018.

L'absència d'aquestes dades serà motiu d'exclusió de la fotografia al concurs. En el cas de resultar premiat i/o seleccionat, l'autor o autora haurà de presentar l'arxiu de la fotografia original amb el pseudònim corresponent i el títol de les fotografies presentades, DNI i dades personals necessaris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.