Godella vol evitar que les mascotes orinen a les cantonades o en el mobiliari urbà

1185

L’Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Medi Ambient i Benestar Animal, ha iniciat una campanya de sensibilització per a evitar que les mascotes orinen a les cantonades dels carrers o en el mobiliari urbà amb el lema 'El pipí em destrueix'.

pipi perrosL’ajuntament ha instal·lat diferents rètols en el terme municipal per a fomentar que les mascotes facen les seues necessitats en els llocs habilitats per a això i no a les cantonades dels comerços, cases o en el mobiliari urbà com a fanals o bancs.

Així mateix, la Regidoria de Medi Ambient i Benestar Animal repartirà una botella a totes les persones que censen el seu gos a l’Ajuntament perquè puguen netejar els residus dels seus animals de companyia.

La regidora de Medi Ambient i Benestar Animal Natalia Garrido ha explicat que esta campanya de conscienciació busca "recordar a la població la importància que els animals orinen en els llocs habilitats i, a més, evitar que ho facen en cantonades de les cases, fanals o banquets dels carrers".

"Per ara", segons Garrido, "repartirem entre les persones que censen als seus gossos unes botelles perquè puguen netejar l’orina dels seus animals, però està previst fer un repartiment més ampli en un futur".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.