Godella acorda amb Aigües de València l’exempció del pagament del subministrament per a les persones sense recursos

0
971

L’Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha aconseguit un acord amb Aigües de València per a signar un conveni que eximisca a les persones amb dificultats econòmiques del pagament de les factures –o de part d’elles– del subministrament d’aigua.

El regidor de l’àrea, Salvador Soler, ren representació de l’Ajuntament, va valorar l’acord aconseguit “que passa per la necessària valoració dels Serveis Socials de Godella, que les seues tècniques seran les que, amb una freqüència setmanal, comunicaran a Aigües de València, quines persones consideren que es poden acollir a l’ajuda”.

Aigües de València, per la seua banda, rebudes i registrades les peticions d’ajuda comunicades pels Serveis Socials procedirà, d’un costat, a interrompre les eventuals ordres de suspensió de subministrament o processos de reclamació judicial que pogueren afectar als domicilis relacionats i, d’un altre, a donar per cobrats (una vegada comunicades com a válidas les sol·licituds) els rebuts indicats corresponents als beneiciaris de l’ajuda concedida. El pagament dels rebuts corresponents a l’ajuda concedida es realitzarà amb càrrec al Fons Social creat.

“La lluita contra la pobresa energètica és prioritària per a nosaltres”, va assegurar Soler, qui va destacar el paper “compromès, rigorós i professional de l’equip de treballadores socials que vetla pel benestar de les persones més desfavorides de la localitat cercant alternatives de finançament als seus problemes de primera necessitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here